Ontdek meer over...

MHK KeukenExpert

MHK KeukenExpert, dé keukenspecialist

MHK KeukenExpert

Als Steenhuizen Keukens zijn wij erkend MHK KeukenExpert, een unieke formule van MHK Groep Nederland met vele voordelen voor jou als klant. MHK Groep Nederland (onderdeel van MHK Group AG) is de grootste keuken- en sanitair inkooporganisatie van Nederland en ondersteunt haar partners met een uitgebreid dienstaanbod om succesvol te kunnen ondernemen en te groeien. Sinds de oprichting in 1992 hebben bijna 250 Nederlandse ondernemers (waaronder wij als Steenhuizen Keukens) zich hierbij aangesloten en profiteren we allemaal van scherpe inkoopvoorwaarden, creatieve marketingconcepten, doelgroep specifieke merken en een breed dienstenaanbod.

Lokale ondernemers

Dankzij deze unieke samenwerking bundelen we als lokale ondernemers onze krachten, wat jou als klant veel voordeel oplevert. Doordat we gezamenlijke inkopen, bieden we jou zeer scherpe prijzen voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten en durven we -ondanks ons lokale karakter- de concurrentie aan te gaan met grote, landelijke interieur- en keukenbedrijven.

Maar er is meer. Zo kennen we als lokale keukenstudio de omgeving en hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Want vakkundig advies is belangrijk, maar persoonlijk advies nog veel belangrijker. Aan de hand van jouw wensen en eisen maken we gebruik van geavanceerde (3D-)ontwerpsoftware en planningstechnieken, waarmee we de keuken van jouw dromen tot leven brengen. Deze bijzondere samenhang tussen persoonlijke betrokkenheid, creatieve oplossingen, uitgebreide markt- en vakkennis en een persoonlijke, professionele service maken van MHK Steenhuizen Keukens hét adres voor uw nieuwe keuken. Zien we je snel?

Meer informatie over Steenhuizen Keukens?

Dan komen wij graag met jou in contact!